Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Кина Производња различитих стилова Метал Гарден Свинг столица
- Dec 20, 2017 -

Опис производа

Кина Производња различитих стилова металне баште вртна столица


Опис материјала

А дебљина зида пластичних делова изнад 8мм.

Главни колумни Сви главни колони су израђени од поцинкованих челичних цеви пречника 114мм и дебљине зида од 2,2мм. Квалитет и технички стандард задовољава захтеве Националног стандарда ГБ / Т3091-2001.


Платформе Све платформе су обликоване пиерцингом челичног лима дебљине 2,2 мм, са пречкама 6 мм. Квалитет и технички стандард су у складу са европским ЕН1176 стандардом.


Остали метални делови Сви метални делови су од поцинкованих челичних цеви пречника 60мм, 48мм, 38мм, 32мм, 28мм и дебљине зида од 2,2мм. Квалитет и технички стандард задовољава захтеве Националног стандарда ГБ / Т3091-2001.


Фитинги Сви метални елементи су израђени од легуре алуминијума високе чврстоће за једнократно ливење. Након обраде обраде, сви оштри углови су округли и глатки. Сви вијци су направљени од нерђајућег челика # 314, који задовољава стандард ГБ / Т1221-1992.


Конопи и мреже Конопци и мреже се увезују висококвалитетним јадранским ужадима пречника 14мм и 16мм, који садрже унутрашњу челичну жицу високе чврстоће.Зашто изабрати нас?

1. Сигурно

Сви наши дизајни и производи су строго прегледани у складу са сигурносним стандардима како би били сигурни да сви дијелови неће узроковати штету деци. Сви метални делови су глатки и пластични делови су нетоксични, анти-ултраљубичасти својство, у складу са стандардом ФООД класе.


2. Искусан

Ми смо дизајнирани од стране искусних дизајнера који одговарају интересима и осећају вас. Са дефферент карактерима и> 3. Висок квалитет

Верујемо да је квалитет душа производа. Уверавамо да ће наши производи бити у врло добром стању након дуготрајне употребе или чак у тешким климатским условима. Сви делови ће одржавати високу трајност између температуре -50 ° Ц ~ 50 ° Ц.


4. Конкурентно

За исте производе у истом квалитету и истом стандарду, ми ћемо вам понудити најниже цијене. Са истом количином новца, уживате у искуснијим дизајном, бржој испоруци, професионалним упутствима за инсталацију и много боље услуге.


Више о нама

1. Слика предузећа


2. Права случајаНаша мисија

За све што смо радили, ми радимо и ми ћемо радити, само за једну намјену, да исто с нашом МИСИЈОМ