Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Како изабрати базу за столице за базене? Салон за пливање базена Стандардна величина
- Aug 30, 2017 -

Долазак лета, постепено смо постали све чешће пливање. Пливање уморно жели одмор, мора имати удобну базенску столицу, како би уживала у забави пливања. Базен за столице вам омогућава да уживате у удобном животу током целе године. Дакле, каква је бајка за столице удобнија?

Базени за брачне љуспице могу се поделити на: столицу од масивног дрвета, пластични стол, имитација Раттан столице.
Чврсти дрварач је природни материјал, који је способнији да покаже квалитет живота, али се дрвена столица не може лако осушити после влажности, па се дрвени салон обично користи у затвореном базену.
Пластичне столице се лако склапају, лако се носи и не морају да разматрају кишницу.
Постоји нека врста раттан лоунге столица, овакав облик кауча као што је ратана столица, али материјал је ПЕ трска. Може да покаже квалитет живота, на отвореном, без бриге о киши.
Увод у величину столице за базене

Дрвене столице су обично најбољи избор за клубове, дворишта и друге базене, са општом величином 191 * 65 * 30цм. Дрво је антикорозивни третман, са анти-ултраљубичастим, анти-пукотинама, кожним и другим карактеристикама, деформацијом на отвореном током цијеле године.

Пластични одвртач је несумњиво избор једноставне клупе у базену. Сама пластична столица је врло јака, носи велику тежину, није лако рушити, уопштено говорећи, величина пластичне базене Лоунге цхаир је 127 * 58 * 72цм. Разлог због кога је пластични прекривач погодан за једноставан базен је тај што је овакав уређај за повлачење јефтин.

Имитација ратана столица врло хуманизован дизајн, заговарање је удобан, здрав, концепт топлог намештаја. Глатка површина, добра флексибилност, величина за 71 * 204 * 56 цм. Ова базена за дневни боравак базена је једноставна за чишћење, веома зелена и здрава.