Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Спољни намештај чини удобнијим кућом
- Aug 30, 2017 -

Спољни намештај такође има "високу"

Новинари у кућној радњи да виде, спољни кућни производи који се користе у различитим материјалима, налазе се гвожђе, масивно дрво, ратана умјетност. Стол је такође заслепљен, дрво, гвожђе, мермер, гранит, шприц, плочице и тако даље. Према спољном намјештају снабдевача намештаја, сада намјештај на отвореном је такође стресно здравље, заштита животне средине, поред употребе материјала у складу са захтевима заштите животне средине, у материјалу који је такође потпуно надограђен.

Према уводу, у производима на отвореном, производи од гвожђа могу се сматрати битнијим и издржљивијим производима. Његова површина је углавном кроз поступак галванизације или оксидације, сам материјал је релативно јака механичка својства и није лако носити, па је апликација обимнија. Међутим, гвожђе има мању лакоћу рђе, тако да потрошачи у селекцији морају знати да ли су њихови производи третирани против рђе.

Имитација "ратана" намештаја у "драги"

Када је у питању природа, то је ратан намештај на отвореном и намештај од пуног дрвета. Репортер је сазнао да намештај од ратана и намештај од пуног дрвета због своје природне природе могу бити правилно интегрирани са двориштем, па више од стране потрошача. Али зато што је издржљивост ратанског материјала за намештај лоша, лака крхка пукотина, тако да се у протеклих неколико година појавио ЈП раттан производ. ПЕ производи од рата припадају пластичној симулацији ратанског намештаја, а не само цене много јефтиније од ратанског система, али и спасити намештај од ратана за одржавање проблема. И ове врсте ПЕ имитације ратана производа у септембру, Гуангзхоу изложбе намјештаја је врло популаран. Израђени и унапређени произвођачи изложбеног намештаја на ПЕ имитацији производа Раттан, примена производа ПЕ тенг и алуминијумске легуре заједно за припрему раттан столице за плажу има модеран смисао, али и природни ветар.

Поред тога, зато што савремени људи иду у удобан живот, тако да се меки тканини намештаја на отвореном постепено повећавају, мекана тканина су људи попут, па чак и ако је квалитет дрвета оквира, а сада додати меку тканину, па тако да је вањски живот угоднији.

Просторско планирање је такође неопходно за постављање намештаја на отвореном

За разлику од унутрашњег намештаја, намештај за спавање нема посебне функционалне захтеве, тако да није неопходно да се столице. Планирање спољашњег простора треба персонализирати, зависно од сопствених потреба.

Ако у кући постоји само једна подна тераса, можете одабрати да купите дрвени или ратан отворени стол за одморе са истом или супротном бојом као и унутрашњи намештај. Заједно са две квадратне столице и украсите неколико лонаца ниске зелене биљке поред ње, не само да ће омогућити да се уски балкон постане простран, али и да створи ситно двориште.

Ако живите у обрезаној кући, можете бити сјајнији за велику терасу. Ако је подручје довољно велико, столови, столице, кишобрани се могу користити, али такође у окружењу пруге са неким од високих тропских зелених биљака, или ставити на једноставну рерну и дугачак сто тако да роштиљ на ваздуху може бити отворен за забаву.