Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Стандард за велику стол за столице и столице за цасуал намештај
- Aug 30, 2017 -

Савремени људи у куповини намештаја у затвореном простору или на отвореном простору столице за столове за столице за столице, често на стандардну величину столова и столица за стварање конфузије, ово упоређивање стандардног стола и величине столице за вашу референцу:

Фангтаи: квадратура 800 мм к800 мм и 1200 мм к800 мм правоугаона стол је често коришћена величина табеле. Ако се столица може проширити на дно табеле, мали кут се може поставити и на столицу са шест седишта, појести стол како би извукли неке од њих, ове врсте ногу стола најбоље се смањити на неке. Меса Стандардна висина је око 710-740 милиметара, погодна је за употребу, трпезаријски сто на отвореном простору за одмарање и величина столице за трпезарију су углавном са удобним слободом.

Округли сто: Ако је намјештај Сет Халл-а квадратно, правоугаоне, може користити округлог стола, а затим боље подешавање простора. Једна предност округлог стола је да је већа ширина броја седишта. Све док се столица повуче са стола, можете сести пуно људи, а не квадрата на углу, тако неугодно. Округли сто пречника 600 мм може седети 2-3 особе, 750 мм може седети 4-5 људи, 900 мм може седети 5-6 људи, 1050 мм може седети 6-7 људи, 1200 мм може седети 8-9. Генерално, мале и средње величине и породице, величина трпезарије, као што је 1200 мм је често превелика, може се наручити округлим столом од 1050 мм, исто може седети 8-9 људи, али изгледа пространо . Ако користите више од 900 милиметара стола за риж, иако може да седи много људи, али не ставља превише фиксиране столице. Ако ставите 8 столица на 1200-милиметарски сто, врло је гужва. 4-6 столица се могу ставити на преклоп.

Ступањ отварања и затварања: Познат је и као продужетак стола, може бити округлог стола 900 мм квадратног или 1050 мм на дужину од 1350-1700 мм или овалног стола, веома погодан за мале и средње величине у мирном и људском коришћењу. Када одаберете да обратите пажњу на своју механичку структуру, отварајући и затварајући глатку, глатку, лако усправно усаглашену позицију, продужетак стола је кључни део водича за проширење, материјал од додаци водилице мора да изабере легура алуминијума.

Трпезаријска столица: Трпезаријска столица Висина седишта је 430 мм-480 мм, биће удобније. Седиште је превисоко пренебло, јести није удобно, па није прикладно седети на софи да једу. Неке столице за столице чине јастучнице величине 50 милиметара, а ту су и катапулти у облику змија, али нису тако удобни као што су горе поменуте столице.