Таизхоу Синохере Индустри & Траде Цо, Лтд

Такође имамо више оригиналних производа. "Пажљиво служи" је сврха наше компаније!

Dom > Новости > Sadržaj
Порекло Ратанског намештаја и садашња употреба модерног намештаја од ратана
- Aug 29, 2017 -

Порекло намештаја од ратана
Раттан, тропска биљка која расте у југоисточној Азији, флексибилна, отпорна на хабање, људи се ослањају на властиту мудрост уткана у прави ратан намештај. Цани Фурнитуре у лето ће осећати осећај освјежавајућег осећаја и дуготрајног радног вијека. Крајем 19. вијека овај изврсни оријентални намјештај преовладао је у Европи и Сједињеним Државама, а касних 25 година у бесу.

Друго, развој намештаја од ратана
Прави ратан је флексибилан и отпоран на хабање, али површинска храпавост, чак и ако је брусење тешко сјечити на глатку површину, неизбјежно ће ударити кожу. Због тога, у временском периоду замишљена боја европске наместнице замењена је.

Треће, статус ратанског намештаја
Савремени, људи напуштају красни европски намештај, пошто људи постепено повећавају свест о животној средини и враћају се у тренд природе, људи су се окренули за намештај од ратана. Са напретком науке и технологије, људи користе имитацију ратана уместо стварне лозе, како би напустили површину праве ратанске грубе недостатке и отпорнији на хабање од праве лозе. На тај начин, намјештај од ратана уместо стварног намештаја од ратана у наше животе.